8 Tips Voor Parkeren Op De Luchthaven Als Een Professional

Park-and-ride en meet-and-greet luchthavenparkingservices zijn handig en kunnen u geld besparen, maar we hebben allemaal horrorverhalen gezien over vakantiegangers die terug naar het Verenigd Koninkrijk vliegen om te ontdekken dat hun auto verdwenen is of ze hebben een dashboardkastje vol boetes om te betalen.

Wees Op Uw Hoede Voor Deals Die Te Mooi Lijken Om Waar Te Zijn

Horrorverhalen op luchthavens zijn eigenlijk heel zeldzaam. Miljoenen auto’s worden elk jaar geparkeerd bij meet-and-greet en park-and-ride bedrijven, met slechts een handvol problemen. Als u boekt bij een gerenommeerd, professioneel bedrijf, komt alles goed. Als je kiest voor een spotgoedkoop deal die te mooi lijkt om waar te zijn, zouden alarmbellen moeten rinkelen.

Pas Op Voor De Waarschuwingssignalen

Vermijd bedrijven die een mobiele telefoon als hoofdcontactnummer gebruiken, of slechte websites hebben zonder handelsadres, geen onafhankelijke beoordelingen of geen informatie over waar uw auto wordt geparkeerd. Ze bieden misschien de goedkoopste prijzen, maar vraag uzelf af of uw auto veilig wordt opgeslagen en hebben ze een ondersteunende structuur voor het geval er iets misgaat.

Zoek Naar De Park Mark

Controleer of uw parkeeraanbieder een beveiligde parkeerplaats heeft.

Het eerste waar je naar moet zoeken is het Park Mark-logo (dat is het links), dat zegt dat de parkeerplaats door de politie is beoordeeld en wordt beheerd om de criminaliteit te verminderen – het zal waarschijnlijk CCTV, schermen en bemand zijn 24/ 7.

Lees Beoordelingen

Zoek naar klantbeoordelingen van onafhankelijke websites zoals Reevoo of Feefo. Deze moeten duidelijk beschikbaar zijn op de website van de parkexploitant en zullen alle opmerkingen bevatten, zowel slecht als goed.

Controleer Een Kaart

Vraag de operator waar hun parkeerplaats is en bekijk het vervolgens op Google Maps voor een overzicht van de fauteuil van hun parkeerplaats.

Gatwick Begeleiding

Boek bij Gatwick alleen bij operators die deel uitmaken van het eigen goedgekeurde parkeersysteem van de luchthaven. Deze bedrijven zijn beoordeeld door de handelsnormen en voldoen aan bepaalde normen om de kwaliteit van hun service te waarborgen.

Waar Ontmoet Je (En Begroet)?

Een meet-and-greet-service betekent niet altijd dat u bij de ingang van de terminal kunt stoppen. Waar uw uitwisseling plaatsvindt, hangt af van de luchthaven en van de exploitant, dus als u problemen hebt met de toegankelijkheid, kleine kinderen of veel bagage, controleer dan eerst de details. Soms brengt een park-and-ride-service u zelfs dichter bij de terminal.

Controleer Uw Timings

Park & ride-services vereisen meestal een busrit naar de luchthaventerminal. Voor de meeste exploitanten is dit een kwestie van minuten (vaak niet langer dan vanaf de eigen parkeerplaats voor lang parkeren), maar u moet rekening houden met hoe regelmatig bussen rijden, hoe lang de reis duurt en of u rekening moet houden met de spits verkeer. Plan voor een worst-case scenario.

U heeft verder ook de keuze om bij en hotel te parkeren door gebruik te maken van sleep en fly Schiphol. Je kunt daar overnachten en je auto daar achterlaten wanneer je op reis gaat. Park, sleep and fly bij Schiphol is dus een goede optie wanneer je je auto niet bij de airport of bij de garage wilt achterlaten.